Vandaag maakte wethouder en partijleider van Wakker Emmen René van der Weide bekend te stoppen met zijn functie, “Een vertrek met een dubbel gevoel.”

Van der Weide geeft aan terug te kijken op een bijzondere periode als wethouder in Emmen, “Ik laat een prachtige gemeente, een mooie organisatie en een bijzondere functie achter, maar ik wist ook dat mijn derde periode als wethouder mijn laatste zou zijn.”

Per 1 augustus zal hij starten als programmamanager van de Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen. Een functie waarbij hij op zijn vertrouwde terrein van de ruimtelijke ordening en projecten kan voortbouwen.

Naast wethouder was Van der Weide ook partijleider/lijsttrekker van Wakker Emmen. Onder zijn aanvoering wist Wakker Emmen drie maal op rij de grootste partij van Emmen te worden. Van der Weide geeft aan vooral trots te zijn op alles wat in die tijd bereikt is voor de verschillende dorpen en wijken in Emmen.

Als Wakker Emmen bedanken we René voor zijn tijd in Emmen en wensen hem veel succes bij de Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen.

Terug naar: Nieuws / Lokale politiek