Karien Velzing

  • Klazienaveen
  • [email protected]
  • Samenleving
  • Internationale betrekkingen

Politieke drijfveer:
“Mijn motivatie om me verkiesbaar te stellen is om onze gemeente beter te maken voor iedereen. Ik voel me inmiddels thuis in de raadzaal en op raadsbijeenkomsten, na 4 jaar raadslid te zijn geweest. Het is fijn om te kunnen meepraten en meebeslissen. Het grootste buitendorp van onze gemeente, Klazienaveen, verdient een doortastende vertegenwoordiger die zich hard maakt voor het dorp en haar inwoners. De gemeenteraad moet een afspiegeling zijn van de samenleving, met mensen van verschillende leeftijden en achtergronden, maar zeker ook met vrouwen.

Het verbinden van mensen met elkaar of met de gemeente, is mijn grote kracht. Door een groot netwerk en door benaderbaar te zijn, breng ik mensen graag op weg, bijvoorbeeld bij hulp in huis of met een nieuw plan. Het zou mooi zijn als de gemeente zich opstelt als een ambassadeur, waardoor ook inwoners dat gaan uitdragen.
Ik blijf me inzetten voor leren & werken en voor kwalitatief goed onderwijs op elk niveau. Onderwijs en werkgelegenheid moeten goed aansluiten en het is van groot belang dat scholen en bedrijven elkaar vinden en begrijpen. Het is ook belangrijk om een sociale gemeente te zijn voor iedereen en daar zet ik mij voor in.”