Woendagavond 19 maart was het zover, de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen 2014 in de gemeente Emmen. De eerste tekenen waren goed; een overweldigende meerderheid in Klazienaveen- Noord, en dit was de trend van de gehele avond voor Wakker Emmen. Op het moment van schrijven is de voorlopige uitslag 15 zetels voor Wakker Emmen, en daarbij zijn de restzetels en de lijstverbinding met DOP nog niet meegerekend. Een overweldigende meerderheid voor Wakker Emmen, een groep met wie wij 4 jaar lang door kunnen; de tijd van praten is voorbij, nu gaan de schouders eronder in onze gemeente Emmen!

Daarom willen we bij deze eerst alle vrijwilligers bedanken die hebben meegeholpen met onze campagne. Of u nou heeft geholpen met het flyeren, een bord in uw tuin heeft geplaatst of simpelweg mensen over ons heeft verteld; enorm bedankt daarvoor! Bovenal willen we echter alle stemmers bedanken; we willen elke stemmer bedanken voor het vertrouwen in Wakker Emmen dat zij hebben laten blijken. Zonder uw vertrouwen zouden wij het niet hebben gekund, en de komende 4 jaar gaan wij alles eraan doen om waar te maken wat we hebben gezegd en om de gemeente Emmen weer een stuk mooier te maken!

Wakkere Emmenaren, bedankt!

Voor het nieuwsbericht op Emmen.nu, zie; http://www.emmen.nu/nieuws/regio/313844/wakker-emmen-met-15-zetels-in-nieuwe-raad.html

Terug naar: Nieuws / Lokale politiek