Uw lokale partij! Gewoon doen

    Profistuc

Joop Reilman

Persoonlijke gegevens:

 
Naam: Joop Reilman
Leeftijd:  
Woonplaats:  
   

Een van mijn speerpunten is dat ik graag meer aandacht wil vestigen op de senioren in Emmen. Ik maak dagelijks mee hoe groot de problemen zijn. Niet alleen in andere steden maar ook in Emmen. In Emmen wonen meer dan 50 procent vijftigplussers en velen voelen zich eenzaam en in de steek gelaten.
Uit de verhalen die ik wekelijks te horen krijgt bij Cho50+ wordt eenzaamheid veroorzaakt door o.a. het overlijden van familie en vrienden, maar ook financieel zijn er veel problemen. Geweld tegen ouderen komt ook regelmatig voor. Extra aandacht heeft bij mij als de partner komt te overlijden, hoe dan de situatie is en heb daar een plan voor om te dit leed enigszins te verzachten.
Mij tweede punt is dat de groenvoorziening in de wijk Bargeres, waar ik woon, moet worden verbeterd want er is veel achterstallig onderhoud.
Derde punt is dat we in het Rensenpark een parkregisseur, die regelmatig een rondje door het park maakt, missen. Nu gaat het niet goed en is er totaal geen lijn. Iedereen doet maar wat. Al is er maar iemand voor 1 of 2 dagen per week.
Samen met mijn partner Jeany Veras runnen wij Cho50+ en hoor de verhalen over eenzaamheid en deze is schrikbarend hoog. Wij willen graag ons steentje bijdragen. Ik wil mij graag inzetten voor Wakker Emmen, want de partij heeft mij de afgelopen jaar een goed gevoel gegeven en ik hoop dat wij samen met voldoende stemmen door kunnen gaan.

Website ontwikkeld door X-Interactive