Uw lokale partij! Gewoon doen

    Profistuc

Henk Linnemann

Persoonlijke gegevens:

 
Naam: Henk Linnemann
Leeftijd: 58
Woonplaats: Klazienaveen-Noord
   

Waarom heb jij je verkiesbaar gesteld?
Ik heb mij verkiesbaar gesteld, omdat ik vind dat de politiek dicht bij zijn inwoners hoort te staan. Ook ben ik blij dat ik onderdeel uitmaak van de grootste lokale partij.  Als je nu kijkt naar Den Haag en naar de grote landelijke partijen, dan kun je niet anders concluderen dan dat je daar niet veel van te verwachten hebt. Als lokale partij sta je in ieder geval heel dicht bij je inwoners en met Wakker Emmen hebben we gelukkig een grote ploeg mensen die midden in de samenleving staat. Mensen die ook weten wat er speelt en wat onze inwoners belangrijk vinden. Om deel uit te maken van zo’n supergemotiveerde ploeg heb ik me dus weer verkiesbaar gesteld.

Waarom moeten mensen op jou stemmen?
De trends van tegenwoordig zijn duurzaamheid, klimaatneutraal, energieneutraal, enz.. We hebben nu eenmaal te maken met Europese doelen die we moeten nastreven. Ik vind dat dit echter wel op een verantwoorde en betaalbare manier moet. Dit betekent dus niet je inwoners op gigantische kosten jagen, omdat we bijvoorbeeld van het gas af moeten. Ik ben van mening dat er eerst een goed en betaalbaar alternatief moet zijn. Ik wil mij inzetten om deze doelen gezamenlijk en op een verantwoorde manier te behalen, met een zo breed mogelijke visie. Niet alleen wind en zon, maar verder kijken naar alternatieven voor duurzame energie. Tevens moeten we inzetten op betaalbare energiebesparende maatregelen. Immers, energie die we niet gebruiken, hoeven we ook niet duurzaam op te wekken.
 
Wat wil je de komende periode bereiken?
  • Een eerlijke en betaalbare omslag naar duurzame energie.
  • Goede sportvoorzieningen voor onze jeugd (mede door ons toedoen krijgt DZOH binnenkort een kunstgrasveld, zodat ze veel meer en efficiënter kunnen trainen).
  • Opknappen of nieuwbouw van de oudste gymlokalen in onze gemeente. Uiteraard kiezen we dan voor nieuwbouw in combinatie met duurzaamheid.
  • Opknappen fietspaden en wegen. Door de mindere financiële periode die we hebben gehad is het niveau niet meer voldoende op pijl. Neem als voorbeeld het Scholtenskanaal, of het fietspad van Barger-Compascuum via Klazienaveen-Noord richting Nieuw Dordrecht. Die zijn nu echt toe aan een opknapbeurt.
  • Behouden van basisvoorzieningen in elk dorp. Dit is van groot belang om krimp in de dorpen te voorkomen.
  • Blijven inzetten op meer woningbouw in de dorpen.

Website ontwikkeld door X-Interactive