Uw mening telt! Kies voor verandering

    Profistuc

Wakker Emmen blij met renovatie sportpark Nieuw-Amsterdam/Veenoord

Wakker Emmen is blij dat er geld beschikbaar komt voor de herinrichting van sportpark Nieuw-Amsterdam/Veenoord. Vanuit verschillende verenigingen en het plaatselijk belang is een plan opgesteld. 
De voetbalvelden van SV Twedo worden allemaal geconcentreerd aan de oostkant van de straat en Twedo heeft straks de beschikking over een eigen kunstgrasveld. Verder wordt er een skeelerbaan annex ijsbaan aangelegd en krijgt de stichting Speedway Veenoord haar eigen baan. Met de renovatie is een bedrag van ruim 2 miljoen euro gemoeid.

Raadslid Marcel Poelman: “Met de herinrichting van het huidige sportpark wordt invulling gegeven aan de wens van de inwoners van Nieuw-Amsterdam/Veenoord. In de door inwoners zelf opgestelde woon- en leefbaarheidsvisie voor Nieuw Amsterdam/Veenoord is dit als speerpunt genoemd. Met de geplande investeringen wordt het sportpark weer toekomstbestendig gemaakt en kan er nog vele jaren op een goede en veilige manier gesport worden. Dit is erg belangrijk voor de leefbaarheid van het dorp’’
Website ontwikkeld door X-Interactive