Uw mening telt! Kies voor verandering

    Profistuc

Jongerenbestuur

Wesley Tabak (Jongerenvoorzitter)


Persoonlijke gegevens:

 
Naam: Wesley Tabak
Adres: Veenschapswijk 6
Postcode: 7887 TW
Woonplaats: Erica
Telefoon: 06-83200270
Mail: info@wesleytabak.nl
Geboortedatum: 02-08-1998
Geboorteplaats: Emmen
Nationaliteit: NL
   
   

Politieke drijfveer:
Mijn politieke drijfveer is om de schakels die vergeten worden binnen de politiek, weer bij de politiek te brengen. Spijtig genoeg is hier ook sprake van bij de jongeren. Er moet naar de jongeren geluisterd worden binnen de politiek in de gemeente Emmen, want jongeren hebben genoeg om aan de politiek binnen onze gemeente te vertellen.
 

Waar sta je voor:
Er moeten meer voorzieningen komen voor de jongeren. We hebben al teveel te maken met vergrijzing en dit zal niet ophouden als er niet naar de jongeren wordt geluisterd! Ik sta daarom voor een schakel tussen de politiek en jongeren die ervoor zorgt dat alle meningen van jongeren terug worden geleidt naar de politiek. Hieronder kan men bijvoorbeeld jongerencentra in alle dorpen en wijken verstaan, of een jongerenraad die de stem van de jongeren (gevraagd of ongevraagd) aan de gemeente laat horen.Joram de Jonge (Bestuurslid)


Persoonlijke gegevens:

 
Naam: Joram de Jonge
Adres: Oldenhave 16
Postcode: 7824 CE
Woonplaats: Emmen
Telefoon: 06-25478559
Mail: joramdejonge@gmail.com
Geboortedatum: 14-09-1994
Geboorteplaats: Emmen
Nationaliteit: NL
   
   

Politieke drijfveer:
Ik wil de jongeren in Emmen dichter bij de politiek brengen en hen een stem geven, laten zien dat er naar ze geluisterd wordt. 
 

Waar sta je voor:
Naar mijn mening is er in Emmen op dit moment niet genoeg voorzieningen voor de jeugd, aan ons de geweldige taak om deze prachtige gemeente nog mooier te maken.


Website ontwikkeld door X-Interactive