Uw mening telt! Kies voor verandering

    Profistuc

Leo Lambers

Persoonlijke gegevens:

Gunnar
 
Naam: Leo Lambers
Woonplaats: Klazienaveen
Mail: lhlambers1949@kpnmail.nl
Commissies: Wonen en Ruimte
   
   

Politieke drijfveer:
-


Waar sta je voor:

Verbeteren van de leefbaarheid in de dorpen en wijken
Wonen in een vrije en goed onderhouden omgeving heeft iedereen recht op. Openhouden van de scholen, wegwerken van achterstallig onderhoud en ruimte voor de sport is waar ik voor sta. Stop de scheefgroei, want het kan niet zo zijn dat Emmen- centrum honderden miljoenen aan verbeteringen ziet, maar de dorpen en wijken worden vergeten!

Verbeteren van de verkeersveiligheid en duidelijke markering in het centrum van Klazienaveen.
Dagelijks komen er veel mensen door het centrum van Klazienaveen, maar aan de wijze waarop dit verkeer is geregeld valt nog veel aan te merken. Duidelijke markering en een algehele verbetering van verkeersveiligheid moet het centrum nog aantrekkelijker kunnen maken dan het nu al is. Trots op ons centrum, dus laten we er goed voor zorgen.

Vergroten van de parkeergelegenheid bij de sportaccommodaties in Klazienaveen.
Sport heeft een centrale plek in Klazienaveen, en moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom moet er meer ruimte komen bij onze sportaccommodaties, zodat spelers, trainers en toeschouwers zonder problemen aanwezig kunnen zijn; dat verdienen ze. Het is te gek dat het in Klazienaveen dringen geblazen is, maar op parkeerplaats van Meerdijk meer dan genoeg ruimte is.

Realiseren van een jeugdsoos in Klazienaveen.
Al lange tijd is het duidelijk dat er voor jongeren weinig plek is in Klazienaveen. Daarom maak ik me hard voor een nieuw jongerencentrum; een project waar de jongerenafdeling van Wakker Emmen al sinds 2012 aan werkt. Als zelfs de ouderen klagen dat er niks voor de jongeren te doen is, dan is het tijd voor verandering!
Website ontwikkeld door X-Interactive